Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Marek Ztracený (39) představil nový klip, jehož hlavní hvězdou je herec Karel Roden (61). Na nabídku kývl poté, co se mu Marek vetřel na schůzku a v přesvědčování nepolevil, dokud neměl souhlas. Na výsledek jejich spolupráce se podívejte na videu.

„Je to jedna z nejpozitivnějších písní, co jsem napsal, a ne náhodou s ní přicházím poslední den prázdnin. Od teď nás život zase bude trochu víc kopat do zadku a říkal jsem si, že pozitivní písně budou potřeba,“ říká Ztracený a s fanoušky se podělil i o to, jak do klipu získal Rodena.

„Přes známého jsem se vetřel na jeho schůzku a řekl mu, že v tomhle klipu nemůže hrát nikdo jiný než on,“ řekl Super.cz zpěvák.

Jeho úsilí a trocha drzosti se vyplatily a Roden po chvíli svolil. „Karel zareagoval fantasticky a po pár dnech už jsme společně s Martinem Linhartem a Pavlou Dostálovou z 68 pictures psali scénář,“ dodal Ztracený. Poselstvím klipu je, že když nejde o život, jde o....

Klip k písni Tak se nezlo, kde se objevil i Jaromír Jágr.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám