Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na tenhle zážitek rád rychle zapomene. Zpěvák Ladislav Spilka (47) poslední dny každé dopoledne dojíždí do Prahy na zkoušky muzikálu Kat Mydlář. Jedna z cest vlakem se však rozhodně nedala nazvat standardní, protože několik cestujících ve vlaku mělo opravdu strach.

„Během cesty ve vlaku nás jeden opilý cestující začal obtěžovat tím, že nás poléval z lahve pivem. Musím říct, že hodně lidí se ho opravdu bálo a byla to velmi nepříjemná situace, protože se choval agresivně,“ popsal exkluzivně pro Super.cz zpěvák a přidal další detaily této aféry.

„Když jsme přijížděli na Masarykovo nádraží, tak tento namol opilý pán opět polil jednu starou paní a poté ji plastovou lahví praštil za hlavu a ona upadla na zem. To už jsem nevydržel a srazil jsem ho k zemi, ještě že se umím fakt dobře prát,“ dozvěděli jsme se od zpěváka, který byl z celého incidentu otřesený.

„Potom přijeli policisté a sepsali protokol a toho pána odvezli na záchytku, kde snad vystřízlivěl,“ dodal zpěvák na zkoušce v Divadle Broadway. „Do divadla jsem dorazil s hodinovým zpožděním, než se vše na místě vyšetřilo a sepsalo. Ale naštěstí byl v divadle Petr Kolář, se kterým se alternuji, takže si rychle oblékl kostým a nahradil mě,“ dodal závěrem představitel Jana Jessenia.

Reklama

Další články

Načítám