Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O svém soukromí Přemek Forejt příliš nemluví. O to větší překvapení je, že se porotce soutěže MasterChef Česko pochlubil svou dcerkou. A to rovnou ve velkém stylu.

Hudebník a zpěvák kapely Nebe Petr Harazin si před časem do své talk show, kterou pořádal v Jazz Clubu Havířov, pozval Přemka a jako malou srandičku napsal píseň pro jeho dceru Stellu. Píseň se Forejtovi tak líbila, že ji chtěl dotáhnout do konce, se vším všudy.

„Přemek začal jezdit k nám do zkušebny zkoušet, a až jsme vše dotáhli podle našich společných představ, píseň jsme nahráli. Vše vzniklo zcela nenuceně a upřímně,“ uvedl Harazin, který v loňském roce absolvoval protialkoholní léčbu a před pár dny se stal ženáčem.

V textu songu se Přemek vyznává z citů ke své dceři Stelle. „Stella miluje stejně jako já v dětství vše sladké. Takže když je se mnou, často si dáváme krupicovou kaši, zmrzlinu, cukroví a dorty,“ smál se Přemek.

Harazin a Forejt jsou přátelé, kuchař a porotce se zúčastnil i Harazinovy nedávné veselky.

„S klukama z kapely Nebe jsme se dali dohromady na talk show v jazz clubu. Hodně jsme si lidsky sedli a stali se z nás velcí přátelé. Teď jsem dokonce byl Petrovi na svatbě, kde jsme píseň poprvé veřejně prezentovali. Vše bylo přesně podle mých i Stelliných představ. Natáčení jsme si všichni perfektně užili a kdo ví, třeba to nebyla naše poslední hudební zkušenost. Doufám, že se nám společně podaří s písní dál vystupovat i veřejně, ale vzhledem k mým časovým možnostem to necháváme otevřené a nic konkrétního neplánujeme,“ dodává porotce MasterChefa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám