Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Většina lidí si spojuje kasina s městy, jako jsou Las Vegas nebo Monte Carlo. Napadlo vás už někdy, že můžete zažít tu samou atmosféru i u vás doma? Stačí jedno kliknutí a můžete vstoupit do nablýskaného světa kasin skrze vaši obrazovku!

Živí krupiéři - více zábavy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V našem kasinu si můžete zahrát s živými krupiéry a posunout tak svůj herní zážitek na novou úroveň. Hry obsluhují ty nejkrásnější krupiérky z celého světa, se kterými můžete přímo hovořit, stejně tak jako s ostatními hráči. Ve všem vám budou nápomocné a rády poznají nové hráče z Čech. Není nutné stahovat žádný program, vše je on-line.

Ruleta – nejoblíbenější hra v historii

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Málokdo dnes ví, že tuto kouzelnou hru vymysleli ve Francii již před dvěma sty lety. Od té doby se hraje po celém světě a miliony lidí se u ní skvěle baví. Koho by nelákala možnost vyhrát až pětatřicetinásobek vsazené částky. Dnes si může ruletu zahrát každý z pohodlí svého domova a nemusí kvůli tomu nikam chodit. Nemusíte být milionářem ani celebritou, vsadit si můžete i několik málo korun, jen tak pro zábavu. Navíc kompletně v češtině.

Blackjack – nejpopulárnější karetní hra v historii

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

U nás si můžete vybrat z nejširší nabídky blackjackových her na jednom místě! Zahrajte si jednu z nejoblíbenějších karetních her, v Čechách známou jako 21 nebo Oko bere. Blackjack je oblíbený hlavně pro svoje jednoduchá pravidla. U nás máme jedny z nejvyšších limitů, nemusíte se tedy obávat, že by s vámi někdo nechtěl hrát. Pokud si nejste úplně jistí, můžete si vše vyzkoušet zdarma bez nutnosti vkladu!

Až 15 000 Kč za registraci!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Když se zaregistrujete a začnete hrát přes internet ještě dnes, máte možnost získat bonus až 15 000 Kč. Kasino Ladbrokes vaši hru totiž zpříjemní tím, že vám dá vstupní bonus ve výši dvojnásobku vašeho vkladu. Když lidé vyhrají v kasinu, často je napadne otázka: proč jsem nevsadil větší částku? Zkusit své štěstí tedy můžete již s pár korunami, která se jako kouzlem zdvojnásobí! Proč vyhrávat malé částky, když máte možnost vydělat mnohem víc?

Další články

Načítám