Hlavní obsah
Famous
Článek

Vánoce stráví rodina Davida (48) a Victorie Beckhamových (49) na svém sídle v anglickém hrabství Hertfordshire. A luxusní rezidenci, jíž se přezdívá Beckinghamský palác, si nechali londýnským obchodním domem Fortnum & Mason přepychově vyzdobit. Vánoční stromy a dekorace stály manžele 35 tisíc liber, tedy více než milión korun.

„Victoria chtěla to nejlepší, co mají, úzce spolupracovala s obchodem, aby nachystala potřebnou výzdobu. Je z Vánoc velmi nadšená, ví přesně, co chce a má velmi vyhraněnou představu. Objednala jen skleněné a stříbrné ozdoby, nazdobila jimi všech šest stromů v celém domě a použila ještě spoustu výzdoby do haly a chodeb. Ty stromy vypadají vlastně úplně stejně jako v takzvaném stříbrném pokoji v londýnském obchodě. Victoria chtěla, aby to měli hotovo rychle. Obchod Fortnum & Mason to byl schopen zajistit během jediného dne,“ píše list Sunday Mirror.

Victoria a David budou slavit první Vánoce s půlroční dcerou Harper. Chlapci Brooklyn, Romeo a Cruz jsou na opulentní svátk

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám