Hlavní obsah
Článek

Výjimečně jsme se nepotkali na jejím vlastním křtu, i když rozpracovaných projektů má dost. Lucie Vondráčková (44) se tentokrát ujala role kmotřičky knihy Nouzový stav - Zápisky cestovatele časem svého oblíbeného režiséra Ivana Fíly.

"Známe se hodně dlouho, ale ještě jsme spolu netočili. Doufám, že to napravíme. Ale já úplně hltala jeho příspěvky na Facebooku během celého koronavirového období. Ta jeho schopnost vyprávět příběhy je prostě neuvěřitelná, takže jsem moc ráda přišla pokřtít jejich knižní podobu," vysvětlovala Lucka, která je i velkou fanynkou Fílovových oceňovaných filmů Lea a Král zlodějů, svoji přítomnost. "Ráda bych si u něj zahrála, protože patří mezi totální špičku. Slyšela jsem, že herce vede sice brutálně, ale skvěle," dodala.

I ona ale momentálně slaví velký úspěch se svým videoklipem Milování. A překvapivě i v zahraničí. "Získal cenu videoklip měsíce v Torontu. S režisérkou Terezou Hirsch jsme měly obrovskou radost. Zpívám česky a o to větší to byl pro nás úspěch, protože s českým jazykem to v pop music člověk moc daleko dotáhnout nemůže. A přesto se ten klip líbil, což je podle mě hlavně práce Terezy," míní zpěvačka o nejodvážnějším klipu její kariéry.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám