Hlavní obsah
Článek

Před pěti lety zazářil v druhé řadě Česko hledá SuperStar, od té doby o něm ale nebylo slyšet. Utekl do Londýna, kde se živí jako tanečník, a konečně přestal tutlat svou sexuální orientaci. „Spím s ženami i s muži,“ přiznal nyní natvrdo Filip Jankovič (26).

„Možná to bude znít divně, ale já se za homosexuála nepovažuji. Protože se tak necítím. A necítil jsem se tak ani v době SuperStar. Jsem člověk živočišný a rád si to rozdám s člověkem, se kterým to tak cítím. A může to být holka, může to být kluk. Je mi to úplně jedno. Takhle to mám,“ prozradil Jankovič, který prý nesnáší nálepky, a tak nechce být označován ani jako bisexuál.

„Já jsem prostě já, a pokud se chci s někým vyspat, tak se s ním vyspím. A nepotřebuji se pak díky tomu nějak značkovat. Já sám sebe rozhodně nevidím jako klasickou buznu. Nechodím do gay klubů, kde bych se měl nakrucovat, na druhou stranu mě přitahují i kluci. Neřeším to. Pokud chemie zafunguje, pohlaví pak není určující,“ prozradil gay časopisu LUI magazine.

Tři roky již žije v Londýně. „Pokaždé, když tady někomu vyprávím, že jsem v Čechách plnil titulní stránky bulváru a tady jsem pak rozdával letáky na ulici, je z toho srandy kopec. Letáky jsem dělal asi dva měsíce, u toho jsem měl další práce a po nějaké době jsem začal pracovat v baru. Pak výš a výš a teď mě hlavně živí tanec. Tancoval například pro Mariah Carey nebo Kylie Minoque,“ pochlubil se závěrem Filip, který nedávno nafotil provokativní gay snímky.

Reklama

Další články

Načítám