Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká rocková zpěvačka a frontmanka skupiny The Hole Courtney Love je s přibývajícím věkem stále hubenější. V sedmačtyřiceti má kostnatá ramena, vyhublé ruce a klíční kosti jí trčí ven. A to zbytek postavy v bílé večerní róbě, kterou si Love oblékla na světovou premiéru filmu Znovu a jinak, ani nebyl vidět...

Pobledlé Courtney se sice z dekoltu dmula silikonová ňadra, ale zbytek odhaleného těla již zdaleka tak oble a plně nevypadal. Bývalá manželka legendárního zpěváka Nirvany Kurta Cobaina a matka jejich dcery Frances Bean (19), se naposledy objevila na čtvrteční premiéře snímku Znovu a jinak v hlavní roli s Charlize Theron v newyorském Ziegfeld Theatre. Courtney zvýraznila svou alabastrovou pleť a světlé šaty perlovým náhrdelníkem a především výraznou rudou rtěnkou.

Zpěvačka, jež je proslulá svými drogovými a alkoholovými eskapádami, si tentokrát dokázala udržet dekorum. Před měsícem tomu však bylo zcela jinak. Na koncertě v brazilském Sao Paulu se natolik odvázala, že ze sebe strhla tričko a všem fanouškům zazpívala nahoře bez.

Reklama

Další články

Načítám