Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Markéta Hrubešová (52) po celou svou kariéru přitahovala zájem mužů, ani ve zralém věku se to nemění. Někdejší představitelka naivních dívčin ale dokáže zahrát i postavy drsných žen, které si nebojí odvážně vzít to, co chtějí. Podívejte se na ukázku z nové české komedie.

Hrubešová si ve filmu Štěstí je krásná věc zahrála roli svádivé Sandry, která byla spolužačkou hlavního hrdiny Čendy (Karel Zima). Ten doteď „smrděl korunou“, když ale s partnerkou Janou (Petra Hřebíčková (44)) nečekaně vyhrají v loterii 176 miliónů korun, Sandra si usmyslí, že boháče získá pro sebe.

Ve filmu ho svádí „trochu jiným kulečníkem“, rukou v rozkroku, a vyzkouší i velkou dávku alkoholu nebo svůdné prádlo. Žárlivá Jana kvůli tomu svému Čendovi dá košem. S kým nakonec zazobaný hasič skončí, zůstává otázkou, jisté ale je, že Markéta Hrubešová si zase připsala ukázkovou roli mrchy, kterou si dala s velkým gustem.

Reklama

Další články

Načítám