Hlavní obsah
Článek

V žertu Lucie Bílá (57) říká, že po rekonstrukci kulturního centra a hospody v Otvovicích a Divadla Lucie Bílé se vrhá na rekonstrukci vlastního těla. To je ale dost přehnaná myšlenka, protože zlatá slavice o svůj zevnějšek pečuje průběžně. I v karanténě zveřejnila několik videí, jak ve svém domácím fitku maká s partnerem Radkem Filipim.

„Nejsem takový sportovec, jako je můj partner. Je ale pravda, že díky němu mám ve své posilovně i stroje, o kterých jsem dřív nevěděla, že existují. Mám tam stroj, který trápí moje nohy, a ještě musíme vymyslet něco na ruce,“ říká Bílá.

Její tělo dostává zabrat hlavně při ručních pracích, když tvoří růžence a andělíčky. „Odnáší to krční páteř a jsem shrbená,“ přiznala a doplnila, jak s problémy s páteří bojuje.

„Vždycky jsem si myslela, že je pro mě důležité cvičit ráno. Ale zjistila jsem, že je dobré se protahovat i večer. Mám u postele různé válce a balóny. Tělo protáhnu, aby se uklidnilo a já se ráno neprobudila kouslá," upřesnila.

Lucie se soustředí i na svůj jídelníček. „Zjistila jsem, že moje tělo musí dodržovat určitá pravidla při stravování, musím dodržovat pauzy. Potřebuji ve své stravě mít chleba. Nesmí tam chybět bílkovina, dávám si jedno jablko denně a mám ráda vodu. Jiná tekutina mě nebaví,“ říká Lucie Bílá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám