Hlavní obsah
Článek

Léto zasvětila Lucie Bílá (57) psaní své nové knihy a rekonstrukci hospody v Otvovicích a divadla TaFantastika, které s novým kabátem dostalo i nové jméno Divadlo Lucie Bílé. Na stavební práce chtěla zlatá slavice osobně dohlížet, a tak neodcestovala ani na své oblíbené tajné místo v Chorvatsku. Jedinou její dovolenou byla návštěva chalupy v Českém ráji.

„Nějak mě to zahraničí letos nelákalo. Mně ta chalupa stačí. Letošní prázdniny byly divadelní. V den, kdy jsem měla valnou hromadu ve své restauraci, tak jsem oblékla tepláky a začala jsem v divadle bourat,“ řekla Super.cz zpěvačka ještě předtím, než onemocněla koronavirem.

Na chalupě psala svou novou knihu. „Tady to mám nejraději. Nádherný výhled do údolí Českého ráje, vůně staré chalupy i zvířat, co se pasou na zahradě, cvrlikání cvrčků a sem tam šplouchnutí kapříka v rybníku. Ideální prostředí na poslední stránky knížky, kterou pro vás chystám. Vyjde na podzim a bude se jmenovat Posílám to dál,“ prozradila na zpěvačka.

Svou oblíbenou chalupu s rybníkem, kde chová i hospodářská zvířata, si pořídila Bílá kdysi se svým bývalým partnerem a otcem jediného syna Petrem Kratochvílem. Pak ji ale prodali a po jedenácti letech si ji zlatá slavice koupila zpátky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám