Hlavní obsah
Článek

Oscarový zpěvák Sam Smith (31) to v posledních letech neměl snadné. Trpěl depresemi, které řešil terapiemi, a zápolil s vlastní identitou. Nakonec se rozhodl, že bude vystupovat jako bezpohlavní, neboť se necítí být mužem ani ženou. Od té doby si nechává onikat a je tak spokojený. Nyní to vypadá, že se na něj po letech usmálo i štěstí v lásce.

Smith randí s designérem nábytku Francoisem Roccim a svou lásku rozhodně neskrývá. Pár vyfotili v Londýně, jak se vášnivě líbá a objímá. Francois pochází z Francie a od roku 2016 působí jako návrhář v Londýně. Zpěvák zatím o své nové známosti neprozradil víc detailů.

Není to poprvé, co Smith předvedl svou lásku k partnerovi na veřejnosti. Před dvěma lety randil s hercem Brandonem Flynnem a nejednou je vyfotili, jak si vyměňují polibky.

Rozchod s Flynnem nesl špatně a v první polovině roku prozradil, že se uchýlil k randícím aplikacím. V průběhu karantény kvůli pandemii koronaviru nechtěl zůstat sám, a tak začal trochu panikařit.

Smith trpěl v minulosti depresemi a úzkostmi kvůli své váze. První liposukci podstoupil už ve 12 letech. Po 18 měsících terapií, které v posledních době absolvoval, se ale smířil sám se sebou. A jak je vidět, prospělo to i jeho milostnému životu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám