Hlavní obsah
Článek

Isabella Kidman Cruise (27) obvykle své fotky nesdílí. Její instagramový profil je plný převážně jejích kreseb. Nyní ale udělala výjimku a pochlubila se zrcadlovým selfie.

Naposledy sdílela vlastní fotku v květnu. Bella, která je umělkyně, o přehnanou pozornost nijak zvlášť nestojí. Stejně jako její biologický bratr Connor (24). Tom Cruise (61) a Nicole Kidman (56) adoptovali sourozence během manželství, které trvalo více než deset let. Byli svoji v letech 1990-2001.

Bella se v roce 2015 v tichosti provdala za IT konzultanta Maxe Parkera, s nímž údajně žije v Londýně. Stejně jako její bratr a otec se hlásí ke scientologii. Po rozvodu měli Kidman a Cruise děti ve střídavé péči. Spekulovalo se, že se s herečkou moc nevídají, Kidman ale není, co se týče rodiny, příliš sdílná.

Navzdory rozvodu mluví hvězdní herci jeden o druhém pouze v superlativech. Než adoptovali děti, byla Nicole s Tomem těhotná, bohužel však potratila. Problémy s početím měla Kidman i během manželství s Keithem Urbanem. Nakonec se ale zadařilo a se současným manželem má dcery Sunday (12) a Faith (9). Cruise má z manželství s Katie Holmes ještě dceru Suri (14).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám