Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Primácká moderátorka Sandra Pospíšilová (38) se pochlubila svými fotkami jen krátce před druhým porodem. Nedávno odešla na mateřskou dovolenou a do termínu jí už nezbývá mnoho dní. Sandra je aktuálně v 9. měsíci těhotenství. Zatím se ale stále cítí skvěle a těší se na nový přírůstek do rodiny.

"Ještě v osmém měsíci jsem si myslela, že určitě přiberu více než s Emilkou. Malý byl totiž špatně otočený a bříško bylo veliké. Když se ale pak konečně natočil hlavičkou dolů, všechno si sedlo, i břicho se srovnalo. Aktuálně mám nahoře asi 17 kilo a cítím se pořád dobře na to, že finále už je za dveřmi," svěřila.

Sandra teď žije s dcerou Emilkou a manželem Pavlem v Brně, kde bude také rodit. "Strach z porodu nemám. Na ten Emilčin mám hezké vzpomínky a všichni říkají, že druhý porod je rychlejší, tak to tak určitě bude,“ věří.

Na památku na těhotenství si nechala vytvořit rodinné snímky, kde pózuje s manželem a dcerou. "Kačce Novákové jsem dala při focení volnou ruku, známe se už delší dobu a její styl mám moc ráda. Vlastně doteď nechápu, jak to dokázala, ale připadala jsem si jako víla. I s tolika kily navíc. I Emilka si focení neskutečně užila. Začalo nám teď doma parádnické období, takže z možnosti mít na sobě princeznovské šaty byla nadšená," vyprávěla.

Reklama

Další články

Načítám