Hlavní obsah
Článek

Jako drsňáka ho fanynky rozhodně neznají. Pavel Callta vypustil do světa nový videoklip, který natočil ve stylu Quentina Tarantina. Nápad na napsání písničky Jiná přišel z čista jasna.

„Bylo to tak, že jsem přijel unavený ve 3 ráno z koncertu, dal jsem si sprchu, a než jsem šel spát, vzal jsem si do ruky kytaru a za 2 hodiny vznikla tahle písnička. Múzy mi nedají spát, ale jsem za ně rád,“ svěřil se nám hudebník s tím, že často tvoří v noci.

„Námět na klip jsem napsal podobným způsobem kolem druhé ráno před pár měsíci, ale den před natáčením jsem se rozhodl natočit to na song Jiná. Původně to mělo být na jiný singl, ale jsem v tomhle dost impulsivní, když napíšu něco nového. Inspiroval mě Quentin Tarantino, jehož filmy doslova miluji a chtěl jsem trochu zaexperimentovat,“ prozradil Callta.

Na tvorbě předchozího videoklipu poznal herečku Sabinu Rojkovou, se kterou to zajiskřilo a nějakou dobu tvořili pár. Tentokrát prý k ničemu podobnému nedošlo.

„Žádné takové jiskření se při natáčení nekonalo, se Zuzkou jsme kamarádi. Se Sabinou jsme také v přátelském módu, takže všechno v pořádku,“ prozradil zpěvák, jaký vztah mezi ním a expartnerkou panuje.

Callta plánuje vydat nové album a pomalu začíná také plánovat své turné.

Reklama

Další články

Načítám