Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Liam Payne (26) se podle DailyMailu po dvou letech vztahu zasnoubil s modelkou Mayou Henry (20). Bývalý člen kapely One Direction jí měl navléknout prsten v hodnotě neuvěřitelných 88 miliónů korun. Pár vyfotili na romantické večeři v Londýně, a prsten rozhodně nešlo přehlédnout.

Ještě v únoru se spekulovalo o rozchodu, zvěsti ale později dvojice vyvrátila. Začali si ale víc hlídat své soukromí a na sociálních sítích už nejsou, co se týče vztahu, tolik sdílní.

S texaskou modelkou je Payne spojován od srpna 2018. Dali se dohromady jen krátce po jeho rozchodu se zpěvačkou Cheryl Cole (37), s níž má syna Beara (3). O vztahu s Henry ale zpěvák promluvil až o rok později.

Rozchod s matkou syna byl pro Payna velmi náročný. Přiznal, že byl tak osamělý, že dokonce pomýšlel na sebevraždu. Krásná brunetka Maya ho ale naštěstí dostala z depresí.

„Našel jsem někoho, kdo je zároveň mou nejlepší kamarádkou. Je se vším úplně v pohodě a vždycky mi kryje záda,“ řekl o své vyvolené MTV News.

Před Henry stihl Payne prožít ještě krátký románek s modelkou Naomi Campbell. I když si tedy v minulosti liboval ve starších partnerkách, je vidět, že štěstí našel až s mladší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám