Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V březnu Vlastina Svátková (42) naznačila, že její vztah s manželem Jiřím Kounickým prochází krizí. „Vztah je křehký. A ten náš už nechránilo vůbec nic. Muselo se buď všechno kompletně změnit nebo definitivně rozpadnout. Byli jsme připraveni na obě varianty. Na tu druhou víc,“ napsala tehdy. Sdílet pravdu je pro herečku zásadní.

„Neumím se na veřejnosti tvářit tak, že je všechno ideální a zalité sluncem. Myslím si, že to by ani nikoho nezajímalo a nikdo by tomu nevěřil,“ svěřila nám Svátková na premiéře dlouho očekávaného snímku Tenet od Christophera Nolana. „Pokud mám mediálně vystupovat, tak musím říkat pravdu. Nebo říkat pravdu ve správný moment,“ dodala herečka.

Vnitřní klid Vlastina našla ve cvičení a také v psaní. Přes léto pracovala na už čtvrté knize. „Bude se jmenovat Najdeš mě ve tmě. Oproti té předchozí půjde tato ještě víc do hloubky. Bude se zaobírat vztahy, což řešíme všichni,“ prozradila.

Zajímalo nás, jestli jsou její knihy autobiografické. „Ne všechno může být založené na pravdě, i když je to pravda,“ říká Vlastina a jedním dechem dodává: „Jsou tam i příběhy jiných žen. Nikomu ale nechci ublížit, a tak nepoužívám reálná jména. Vždycky všechny upozorním, že použiju jejich příběh, a žádám o svolení.“

Vlastina je trojnásobnou matkou. Z manželství s režisérem Danem Svátkem má syny Adama (13) a Kryštofa (9) a se současným mužem pak tříletého Matyáše.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám