Hlavní obsah
Článek

Jestli zná někdo recept na fungující manželství, tak je to Meky Žbirka (†69). Slovenský zpěvák je po boku své ženy šťastný už 32 let. O patnáct let mladší Kateřinu si bral v roce 1988 a stále jim to klape, jak nyní ukázali na akci, kam společně dorazili.

Zpěvák a muzikant si nenechal ujít tiskovou konferenci České televize, kde představil svůj pořad Doupě Mekyho Žbirky. Manželé přišli ve skvělé náladě a rozdávali úsměvy, a to i přesto, že jsou spolu takřka denně. Žbirkovi manželka dokonce pomáhá s výběrem hostů do jeho hudební talk show.

„Většinou jsou to hosti, kteří se mnou souvisejí, setkal jsem se s nimi na pódiu nebo manželka Katka ví, že je mám rád, že si jich vážím nebo poslouchám jejich hudbu,“ svěřil Super.cz Žbirka, který ve svém hudebním pořadu přivítá řadu známých osobností.

Muzikant bez své ženy nedá ránu i proto, že mu už roky dělá manažerku a na přítomnost své drahé polovičky už je prostě zvyklý. A stejně jako manželé na tiskovou konferenci přišli, tak z ní také s úsměvy odešli - ruku v ruce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám