Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nejmasožravější akce roku – Burgerfest se tentokrát spojil s legendárními Prague Harley Days a charitativním projektem Koncert pro 10 milionů. Doraž 4. až 6. září na Křižíkovu fontánu pražského Výstaviště, kde na velkorysém venkovním prostranství si konečně oddychneš a hlavně užiješ rovnou tři parádní akce zároveň. A pozor, vstupné je GRATIS, protože letos je třeba se náležitě odměnit! Samozřejmě za dodržení všech bezpečnostních a hygienických opatření žádající si doba.

Na své si tak od pátku do neděle přijde celá rodina. Všichni milovníci pořádného burgeru s vyzrálým hovězím v křupavé bulce, dobrého pití, fajn hudby ale tentokrát i fanoušci adrenalinu a nablýskaných silných motorek tady nesmí chybět. Celou dobu tě bude bavit bohatý doprovodný program, probíhající na několika pódiích, plný soutěží, hudby, cooking show i workshopů. Děti se zabaví aktivitami v Primáčkově dětské zóně i při vystoupení svých Bombarďáků. Více program.

Foto: USCatering s.r.o.
Tři akce a vstup Zdarma.

BURGERFEST - Již 9. ročník legendární akce tradičně probíhající pod záštitou US Ambasády patří všem milovníkům gourmet burgerů a nabídne kromě nabitého doprovodného programu plného soutěží, hudby i atraktivní cooking show a workshopy. Ze Švýcarska dorazí food blogger De ja moo! a burger spisovatel v jedné osobě Heiko Blumentritt. Svým BBQ uměním nadchnou i Šéfové na cestách v hlavním čele s michelinským šéfkuchařem Italem Matteo di Carli. Těš se na překvapení ze soutěže Master Chef a čeká tě mnoho dalšího.  Na své si přijdou i fanoušci kultovního seriálu, kdy v rámci Prima FRESH cooking stage přijede žlutý autobus Slunečná se svým hvězdným obsazením. A především nebudou chybět šťavnaté burgery ve všech možných podobách, protože „My v Hovězí věříme!“

Burgerfest NIKDY, NIKDY, NIKDY nezrušíme!

PRAGUE HARLEY DAYS – nadchnou všechny milovníky silných strojů, adrenalinu, zábavy, dobrého jídla a pití. Chybět pochopitelně nebude ani tradiční spanilá jízda centrem Prahy, zkušební jízdy na motocyklech Harley-Davidson zdarma, zábava pro celou rodinu, custom bike show, výstava nových motocyklů, včetně očekávaného modelu Pan America, Pin-up girls a mnoho dalšího.

Prague Harley Days 2019

Prague Harley Days 2020

Obě akce, jak Burgerfest tak Prague Harley Days budou mít navíc zcela unikátní nejen večerní program. Díky propojení s projektem KONCERT PRO 10 MILIONŮ bude hudební složka patřit právě finálovému koncertu celého projektu. Ten je určen všem zdravotníkům a lidem v první a druhé linii v době covidové. Celý koncert bude přenášen živě na sociální sítě a účast na něm přislíbili například Support Lesbiens, ZakázanÝ ovoce, Yo Yo band, The Silver Spoons a další.

Nezapomeň!  4. – 6. září sraz na Križíkově fontáně pražského Výstaviště.

BURGERFEST + PRAGUE HARLEY DAYS + KONCERT PRO 10 MILIONŮ

Další články

Načítám