Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do nemocného zápasníka Karlose Vémoly (38), který se nakazil koronavirem, si rýpnul jeho soupeř Václav Mikulášek alias Baba Jaga.

Ten nejprve zpochybnil, že má Vémola koronavirus, aby ho později nařkl z toho, že tráví noci po strip barech.

„Pokud koronavirus má, chápu to. Chápal bych, i kdyby přiznal, že je to pro něj aktuálně těžké skrze koleno. To je zranění, které se může stát. Chápu, pokud opravdu tu koronu má, ale ať mi vysvětlí to, že v době přípravy ho viděli v Goldfingers (striptýzový klub) sedět až do rána. A v dalších podobných klubech. Nemyslím to vůbec zle. No hate, jen ať mi to vysvětlí,“ řekl webu MMA Shorties Mikulášek, jehož zářijový zápas s Vémolou je v ohrožení.

Vémola koronavirem nakazil i svou partnerku Lelu Ceterovou (34) a osmiměsíční dcerku Lili. „Doufám, že se můj stav nezhorší. Zatím přetrvává jen bolest hlavy, krku a kašel. Protože potom opravdu nevím, kdo se bude o mého malého andílka starat, zatím to zvládám bez pomoci,“ nechala se slyšet Lela, která tím jednoznačně naznačila, že s pomocí tatínka Vémoly počítat nemůže. Samotný zápasník nebere telefony a nereaguje na zprávy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám