Hlavní obsah
Článek

Cara Delevingne (31) oznámila, že hodlá blíže prozkoumat svět porna a erotiky prostřednictvím dokumentu stanice BBC s pracovním názvem Planet Sex. Otevře se experimentům a demonstracím v předních světových laboratořích pro sexuální výzkum a bude navštěvovat komunity s nekonvenčními přístupy k sexu a sexuální orientaci.

Cara, která se označuje za genderově fluidní, ale v posledních letech preferuje vztahy se ženami, to oznámila na svých sociálních sítích. „Jako někdo, kdo léta zápolil se svou sexuální identitou, jsem z takového dokumentu nadšená. Mohl by změnit pohledy mnoha lidí a rozproudit debaty,“ nechala se slyšet.

„Kéž bych sama jako čtrnáctiletá s problémy s identitou mohla tímto způsobem porozumět svým pocitům, které byly nekonvenční a jiné. Pokud náš dokument usnadní mladým lidem život, dosáhneme alespoň jednoho z našich cílů.“

„Cary charisma, zvědavost a životní zkušenosti z ní dělají perfektní adeptku na průvodce tímto kontroverzním, ale vždy fascinujícím tématem. Jsme na pokraji sexuální revoluce, kdy přepisujeme stará pravidla orientace a sexuality,“ řekl o projektu Jack Bootle z BBC, vedoucí pověřování vědy a přírodní historie.

Dokument bude řešit otázky ohledně sexuální orientace. Proč jsou například někteří lidé heterosexuální, a jiní ne. Nebo proč se sexuální choutky mezi lidmi a kulturami liší.

Delevingne je velkou podporovatelkou menšin a LGBTQIA+ komunity. Do letošního roku randila s herečkou Ashley Benson. V minulosti byla spojována s herečkou Michelle Rodriguez, Miley Cyrus nebo Leonardem DiCapriem.

Reklama

Další články

Načítám