Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ciara (38) porodila syna Wina teprve před měsícem, ale už začíná makat na své postavě. Trojnásobná maminka si nedala zrovna lehký cíl. Plánuje shodit skoro 22 kilo, jak se svěřila sledujícím na Instagramu.

„Ještě 22 kilo! Zítra začínám se cvičebním plánem. P.S.: Nevím, jak hladce to půjde se třemi dětmi, ale budu makat opravdu tvrdě. Jedem, mámy!“ napsala k selfie na svém profilu.

Ciara cvičila v průběhu celého těhotenství. I s obřím bříškem byla velmi aktivní. V klipu k písni Rooted, který zveřejnila krátce před porodem, dokonce předvedla s pupíkem úctyhodnou taneční choreografii.

Ciara má syna s manželem Russellem Wilsonem. S tím má také dceru Siennu (3). Ze vztahu s rapperem Futurem má pak ještě syna Futura (6). Když byla v očekávání, slavnostně odhalili pohlaví miminka a byl to právě malý Future, kdo byl z bratříčka nejvíc nadšený. Radost ani v nejmenším neskrýval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám