Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejúspěšnějších slovenských tenistek Dominika Cibulková si nenechala ujít možnost vycestovat k moři. S manželem Michalem Navarou a dvouměsíčním synem Jakubem vyrazili do Chorvatska. Jejich cílem se stal Dubrovník, kam odcestovali stylově, soukromým letadlem.

S fanoušky Dominika pravidelně komunikuje a sdílí s nimi střípky ze svého života. A nedávná dovolená nebyla výjimkou. „Jsem maminkou na plný úvazek a stále žiju svůj život naplno,“ komentovala snímek z paluby letadla, na němž je zachycená se synkem u prsu.

Cibulková se tak zařadila mezi další slavné maminky propagující kojení. K těm patří mj. Nikol Moravcová, Marie Doležalová, Kristýna Leichtová nebo Lenka Zahradnická.

U další fotky, na které objímá manžela, zase svěřila, že jejich vztah je poté, co se stali rodiči, ještě intenzivnější. Dominika se ale nebojí ukázat i chvíle, v nichž padá únavou. „Nejsem smutná, jen unavená. Jakoubek měl celou noc party,“ uvedla ke snímku po probdělé noci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám