Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pár dny Andrea Antony oficiálně odešla na mateřskou dovolenou. Nyní prochází příjemným obdobím před porodem, kdy se může soustředit jen na sebe a na holčičku, kterou nosí pod srdcem.

Bříškem se teď pochlubila na nových fotkách. Nečekejte ale odhalený pupík jako v případě zpěvačky Markéty Konvičkové. Andreiny snímky jsou civilnější.

Manžel nesnáší focení. Když jsme měli první společné s fotografkou Barborou Bistiak, to bylo ještě před svatbou, a ona mu vyprávěla, jak s páry začíná právě předsvatebním focením a pokračuje svatebním, potom s břichem, s prvním dítětem a tak dále, tak se smál. Tenkrát si myslel, že je to vtip. Teď jsme s Bárou fotili potřetí a myslím, že už pochopil, že nežertovala,“ říká Andrea.

Požehnaný stav si Andrea užívá. „Všichni mají nějakou potřebu mě upozorňovat na to, že mám velké břicho, vzhledem k tomu, že mě čekají ještě dva měsíce. Ale musím říct, že mě ten meloun, co nosím, vlastně strašně baví,“ směje se maminka v očekávání a jedním dechem dodává: „Malé jsem prostě udělala velký bazén, aby si v něm mohla v klidu plavat.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám