Hlavní obsah
Článek

Zpěvák a bývalý Muž roku Matyáš Hložek (30) opravdu nezahálí. Přestože se živí zpěvem, modelingem a příležitostně i herectvím, rozhodl se otevřít si vlastní podnik.

„Měl jsem to v hlavě už asi tři roky zpátky. Drželo se mě to a až teď se naskytla ta možnost a prostor, tak jsem se k tomu konečně odhodlal,“ prozradil Super.cz.

Otevřít si restauraci, kavárnu nebo v dnešní době populární bistro ho příliš nelákalo. Rozhodl se pro bar s vodními dýmkami, tzv. shisha bar. „Shisha mě baví, sám na ni rád chodím po různých barech,“ vysvětluje syn zpěváka Standy Hložka. Kromě kouření „vodnice“ ale k žádným jiným neřestem netíhne. „Cigarety nemám rád, nějak jsem tomu nepřišel na chuť. Drink si dám, ale cigarety vůbec.“

Přestože se z něj stává podnikatel, nemá v plánu odložit profesi zpěváka na druhou kolej. „Intenzivně dělám i hudbu, v nejbližší době budu točit klip. Jeden jsme točili před třemi měsíci, ten už je skoro hotový. Máme ho společně s Nikem, to je takový mladý interpret. Tenhle nový klip bude k písni, co jsem natočil minulý týden, která bude jen moje, a tu bych chtěl taky v nejbližší době vydat,“ sdílel s námi svoje plány Matyáš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám