Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sedmnáctiletá manželka herce Douga Hutchinsona (51) Courtney Stodden neustále překvapuje. Za chvíli si však asi vystřílí všechny trumfy, jelikož po ulicích Los Angeles kráčela už skutečně v ledasčem. Tentokrát však vytasila těžký kalibr. Pod leopardí kabát si v pátek odpoledne oblékla jen odvážné červené bikiny a spolu s manželem se za velkého zájmu fotografů producírovala po chodníku.

Hluboké výstřihy, odhalené bříško ani kratičké šortky do půli zadečku u Courtney už nikoho nepřekvapí, a tak mladinká začínající country zpěvačka vsadila na jiné extrémy. Minulý týden šla nakupovat do losangeleského obchodního centra The Grove v dlouhé večerní róbě a stříbrných lodičkách na vysokých jehlách a tentokrát zašla ještě dál. Bikiny na ulici už jsou skutečně pořádným úletem.

Stodden na sebe poprvé upozornila v létě, kdy se ještě jako šestnáctiletá provdala za hvězdu filmu Zelená míle Douga Hutchinsona. Od té doby se snaží prorazit nejen v hudební branži, ale také jako modelka a především by ráda, aby televize MTV natáčela o jejím věkově nesourodém manželství reality show.

Reklama

Další články

Načítám