Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Bez internetu už dnes nedáte ani ránu. Asi vás překvapí, jak rychlé připojení dnes můžete mít. I během vánočních svátků můžete využít triku, jak zrychlit internet. Poradíme vám jak.

Internet už za pár stovek měsíčně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Začínajícím surfařům bohatě stačí nejlevnější internet už za 400 Kč měsíčně. Pokud si ale připlatíte stovku měsíčně, dostanete až 8x vyšší rychlost. Pro nejnáročnější uživatele je dostupná také rychlost až 25 Mb/s. Zřízení je přitom zdarma a v ceně internetu dostanete navíc profesionální antivir. Příjemné zjištění: zákazníci O2 s tarifem O2 NEON dostanou k internetu stokorunovou slevu na svůj mobilní paušál – a to natrvalo.

Téměř polovina přípojek už je v dosahu ještě rychlejšího internetu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zatímco dříve jste mohli s ADSL surfovat maximální rychlostí do 16 Mb/s, od letošního roku už je to 25 Mb/s. Vyšší rychlost už je dnes dostupná na téměř polovině přípojek a pokrytí se stále rozšiřuje. Bezkonkurenčně nejdostupnějším připojením k internetu je přitom připojení k internetu od O2. To je dostupné na naprosté většině přípojek po celé ČR, nejen ve velkých městech.

Parádní tip na rychlejší internet zadarmo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud patříte mezi téměř 800 tisíc zákazníků s internetem od O2, můžete si jej bezplatně zrychlit. Stačí, abyste byli v dosahu rychlejšího internetu. To si snadno a rychle ověříte přímo na této stránce. Budete k tomu potřebovat jen číslo své stávající přípojky, které naleznete na své faktuře od O2. Odtud lze také požádat o bezplatné zrychlení vašeho internetu.

Skvělá volba na Vánoce: k nové televizi přes 90 TV programů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jako bonus můžete využít aktuální časově omezené akční nabídky O2 TV. Za příplatek 150 Kč měsíčně dostanete k 16 Mb internetu také digitální televizi O2 TV – nově v HD (vysoká obrazová kvalita). Programy si přitom můžete sami vybrat z pestré nabídky více než 90 televizních kanálů. Kdykoliv později pak svůj výběr televizních kanálů můžete libovolně měnit.

Další články

Načítám