Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čas na slunné Floridě se jí pomalu krátí. Zuzana Belohorcová (48) se s rodinou rozhodla po letech opustit milované Miami a přestěhovat se zpět do Evropy. Po dvanácti letech se tak s manželem Vlastou a dětmi Salmou a Neviem přesunou o něco blíž k domovu.

Nyní je čeká stěhování z luxusního věžáku, kde poslední roky žili, a to do domečku, který manžel bývalé moderátorky vybudoval a dosud jej spíš pronajímali. „Tak už se blíží nejen náš termín odletu do Marbelly, ale i termín stěhování se do rezidence. Jsem ráda, že to takhle vyšlo a že si aspoň na pár dní vyzkoušíme náš nový baráček, který jsme s láskou stavěli a budovali,“ svěřila Belohorcová, pro kterou bude stěhování z Floridy těžké.

„Věřím, že v něm bude nějaká rodinka nesmírně šťastná,“ dodala Belohorcová, která se také pomalu loučí s plážemi, na kterých s dětmi trávila spousty času. „Momentálně jsme ve stadiu třídění, rozdělování a stěhování všeho, co už nevyužijeme, ale určitě to udělá radost někomu jinému,“ dodala Zuzana, která bude své dokonalé pozadí brzy předvádět na plážích španělské Marbelly.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám