Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fotografové zachytili oblíbenou herečku Rachel McAdams (41) na procházce v Los Angeles se vzdouvajícím se bříškem. Kráska je v očekávání druhého dítěte.

Hvězda snímku Zápisník jedné lásky, kde hrála po boku Ryana Goslinga, se poslední dobou objevovala venku ve volném oblečení a vzhledem k tomu, že těhotenský pupíček poněkud vyrostl, přestala to, že je v očekávání, skrývat.

Prvního syna porodila v roce 2018 a dodnes nezveřejnila ani jméno. Rachel si přísně střeží své soukromí, ale o mateřství už se párkrát zmínila. The Sunday Times před časem řekla: „Mateřství je ta nejlepší věc, která se mi kdy stala. Lidé říkají, že váš život už nebude plně ve vašich rukou, ale já jsem se pro sebe měla 39 let a už jsem ze sebe byla otrávená. Jsem šťastná, že jsem se mohla zaměřit na jinou osobu.“

McAdams žije v partnerském vztahu se scenáristou Jamiem Lindenem od roku 2016, jejich vztah je ale také velice soukromý a na veřejnosti se společně ukazují velice sporadicky.

Reklama

Další články

Načítám