Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Michaela Ochotská (39) bude Nový rok vítat v New Yorku. Její přítel Michal Exner ji překvapil dovolenou, o které dlouho snila. "Nikdy jsem v New Yorku nebyla a už dlouho plánuji, že se tam musím konečně podívat. Michal to věděl a takhle krásně mě překvapil," řekla Super.cz Ochotská.

Na svátky i Silvestra dostala na Nově volno. V New Yorku stráví týden. "Naposledy moderuji 30. prosince večer a hned o den později odlétáme. Vychází to tak, že když přistaneme v NY, tady bude krátce před půlnocí. Takže rychle vytáhnu mobil a budu hned z letiště přát rodině domů šťastný Nový rok," prozradila Ochotská v novém nákupním centru v Říčanech, kam vyrazila na nákupy vánočních dárků. Míša bydlí nedaleko v pronajatém domě v Benicích.

Ochotská s Exnerem budou v New Yorku bydlet přímo na Times square, kde již mají objednanou i silvestrovskou večeři. "Těším se na Sochu svobody, na populární kluziště před Rockeffeler center a taky na Broadway. Přímo na Nový rok už máme koupené lístky na muzikál Chicago," dodala Ochotská, která hned po návratu nastupuje rychle zpět do pracovního procesu. Už 18. ledna pak pokřtí ve velkém stylu svůj nový kalendář v africkém stylu, který nafotila na Kanárských ostrovech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám