Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stránky jen pro skalní fanoušky neboli OnlyFans. To je trend, kterému propadla už řada slavných osobností, jako je Cardi B, Blac Chyna, Kerry Katona a další. K těm nyní přibyla i Bella Thorne (26), která oznámila založení stránky s placeným obsahem sdílením žhavého videa na Instagramu.

Některé slavné osobnosti to nemají zapotřebí, jiné se ale touží předvádět nahé a v lascivních pózách. A to jim profily na sociálních sítích neumožňují. A tak si zakládají účty OnlyFans, kde mají registrovaní fanoušci po zaplacení poplatku přístup k velmi lechtivému obsahu.

Thorne, která se rozhodně nebojí předvádět nahá, má už za sebou i režisérský debut v oblasti filmů pro dospělé. Bella se proslavila jako dětská hvězda na Disney Channelu, ale v posledních letech budí pozornost spíš svými kontroverzními vztahy.

Prohlásila se za pansexuálku a většinou randí s muži i ženami současně. Monogamie jí nikdy moc nevyhovovala, i když momentálně randí pouze s italským zpěvákem Benjaminem Moscolem. V rozhovorech se nezdráhá probírat svou sexualitu. Že si založila OnlyFans, tak nejspíš nikoho nepřekvapilo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám