Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už dávno nejsou žádné holky, přesto to vypadá, že za poslední roky takřka nezestárly. Členky dívčí skupiny Holki se dvacet let téměř nezměnily, což dokázaly na svých posledních fotkách, kterými se pochlubily.

Zpěvačky Radana Labajová, Nikola Šobichová a Kateřina Brzobohatá vytáhly ze svého archivu 20 let starou fotku v plavkách a do bikin se odvážily i nyní. Nutno říct, že vypadají naprosto senzačně. O tom se nicméně budou moci přesvědčit i jejích fanoušci již tento pátek v letním kině v Příbrami, kde vystoupí.

"Na tohle vystoupení se těšíme hrozně moc. Fanoušci nejraději slyší naše staré songy, což chápeme. My se ale nevzdáváme a tvoříme pořád nové songy. Ty nejznámější ale zazní. Lidé je mají stále rádi a my si je také rády zazpíváme. Určitě tak nebudou chybět skladby Už mi nevolej, Vzpomínky zůstanou a další,” prozradily členky skupiny Holki, které se daly dohromady před 21 lety.

V roce 2003 se sice na pět let kvůli odchodu Kláry Kolomazníkové rozpadly, posledních dvanáct let ale Radana Labajová, Nikola Šobichová a Kateřina Brzobohatá vystupují a o koncerty nouzi rozhodně nemají.

Reklama

Další články

Načítám