Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neven Ciganovic, o němž média píší jako o chorvatském Kenovi a on sám se na sociální síti označuje za mužského pin-up modela, za sebou má nepříjemnou zkušenost. Po plastice nosu se probudil s priapismem, bolestivou erekcí, která v jeho případě trvala tři měsíce. „Po probuzení z narkózy jsem si prošel opravdu těžkou dobou,“ říká.

Lékaři, kteří se případem z roku 2017 zabývali, prý stále nevědí, co potíže způsobilo, podle Ciganovice za ně může doplněk stravy, který užíval pro zlepšení výkonu v posilovně. Na příbalovém letáku se později dočetl, že jedním z vedlejších efektů je podpora „sexuálního drajvu“.

Bloger, stylista a Instagramer následně podstoupil tři operace, které problém vyřešily. „Díky bohu už potíže s priapismem nemám. Teď, po prodělaných komplikacích, jsem šťastný, protože má erekce stále trvá déle než u jiných mužů,“ říká.

Rhinoplastika nebyla jeho první plastikou. Už jako teenager se prý zamiloval do vzhledu panenek, respektive panáčků Bratz. První úpravu zevnějšku, výplně rtů, podstoupil v roce 1992. Poté přišly na řadu plastiky nosu, botox, lícní implantáty nebo výplně čelistí a brady.

Své fanoušky a potenciální zájemce o plastické operace nabádá, aby si lékaře vybírali s největší pečlivostí. Po tom, co se jemu samotnému po poslední úpravě nosu přihodilo, jej prý mnoho lidí kontaktovalo s žádostmi o rady. „Začal jsem podnikat v oblasti konzultací a poradenství. Pomáhám lidem vybrat si správnou kliniku a doktory,“ uvedl s tím, že v Chorvatsku rozjel i svou vlastní kliniku.

Reklama

Další články

Načítám