Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ornella Koktová (31) se ukázala ve velmi sexy šatech s odvážným hlubokým dekoltem. Prozradila, jak je na tom po porodu syna Svena s váhou. Nechala si na speciálním přístroji změřit hodnoty, aby věděla, kolik kilo, především tuku, by bylo potřeba dostat dolů, aby byla v dokonalé formě.

"Měla bych zhubnout ještě jedenáct kilo. Je to váha, která je nižší, než jsem měla před těhotenstvím. Už tenkrát jsem chtěla zhubnout, takže to je v pořádku," řekla Super.cz Ornella.

Koktová začala cvičit, jezdit na koni. "Nedávno mě zastihla angína, dostala jsem antibiotika a dva týdny jsem nemohla nic dělat. Pepa mi dělal oblíbené čajíčky s tunou cukru, mám pocit, že to, co jsem spálila, je zpět. Teď jsem začala zase cvičit, tak doufám, že to půjde brzy dolů," říká.

Ke cvičení se prý přidala i její mladší sestra Charlotte. "Hecuju se, že ji chci ve všem porazit. Plus mám tréninky na koni. Prokládám to. Navíc máme dům s patrem, takže běhám s osmikilovým synem stále nahoru dolů," říká recept na hubnutí Ornella.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám