Hlavní obsah
Článek

Setkali jsme se s ním sice na dětské party, kde byl představený projekt Karol a Kvído kolegyně Karoliny Gudasové Neuvirthové (31). Zpěvák, která si říká JEN, ale vlastní děti nemá a na rodičovství to nevypadá. Nemá zatím ani stálou přítelkyni.

„Když se dívám kolem sebe, tak s pořízením vlastních dětí asi ještě chvilku vydržím. Na mě jsou asi až moc hlučné,“ uvedl s úsměvem JEN, vlastním jménem Jan Nedvěd. Ten je stále nezadaný. „Neřekl bych, že mám partnerku, se kterou bych plánoval rodinu.“

Single život mu vyhovuje. „Jsem rád sám. Mám rád nezávislost. Nechci být nikomu na obtíž. Jsem rád, když můžu každý víkend někam sám vyjet a nikdo nevyžaduje mou pozornost. Zároveň se ale nebráním ničemu,“ krčí rameny.

Láska, ať už je opětovaná, či nikoli, bývá pro umělce často studnicí inspirace. Nepřipravuje se tedy zpěvák o něco, když je nezadaný? „Už jsem taky sám napsal pár písniček kvůli neopětované lásce. Není to ale nutnost. Dobrá písnička se dá napsat i tehdy, když se člověk dívá kolem sebe a inspiruje se přáteli,“ říká zpěvák JEN.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám