Hlavní obsah
Článek

Modelka a Česká Miss World 2013 Lucie Kovandová (30) je těhotná. Modelka konečně potvrdila to, o čemž už málokdo pochyboval poté, co zveřejnila fotku ze svatby přátel na sociální síti. Lucii na snímku zdobilo rostoucí bříško, které se snažila maskovat květinou. Marně.

I fanoušci jí po zveřejnění fotografie začali v hojném počtu gratulovat. Lucie mlčela, ani médiím nebrala mobilní telefon a přestala být aktivní na Instagramu. Až nyní kápla božskou.

"To nejhezčí, co teď prožíváme. Jsem tak vděčná a šťastná. Budeme rodina," napsala k fotce, kde ji její přítel, hokejista brněnské Komety Petr Holík něžně drží za bříško. Snímek navíc zdobí fotky ultrazvuku, malé pletené hokejové brusle a bodýčko s nápisem Budu hokejista jako tatínek. Pár zatím neprozradil, zda čekají holčičku nebo chlapečka. Malé brusle a body však lehce naznačují...

K miminku jí gratulují i další známé osobnosti a mezi nimi i Dominika Mesarošová (38), která předpokládá, že půjde o kluka: " Gratuluji Vám! Já to tušila, jak jsme spolu nedávno telefonovaly. Těším se, jak se naši mini kluci sejdou na Kometě na ledě."

Reklama

Další články

Načítám