Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a moderátorka Adéla Gondíková oslavila 47. narozeniny pracovně, natáčením seriálu Sestřičky. A kolegové na ni nezapomněli, takže první dárky si převzala už na place, květinu a bonboniéru.

Tu jí předala kolegyně Sabina Laurinová, která skutečnou sladkost zaměnila za rekvizitu z právě natáčeného děje. „Najednou jsme měli pocit, že Sabina se zbláznila, protože vyběhla s úplně jinou bonboniérou. Fakt jsem si myslela že se zbláznila, že jí není dobře. Ale pak řekla, že mám narozeniny, tak to bylo hrozně milé překvapení,“ řekla Gondíková pořadu Showtime.

Rodinnou oslavu herečka plánuje na víkend. Už teď ale tuší, jaký dostane dárek. Sama si o něj řekla. „O jeden dárek jsem si, jak já říkám, ‚napsala Ježíškovi‘. Takže dostanu, doufám, možná věšák na prádlo,“ smála se. „Já potřebuju praktické dary a pak ještě krém na obličej na vrásky,“ dodala s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám