Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že modelku Chrissy Teigen (38) na sociálních sítích často hejtují, není novinkou. Jeden troll ale nyní zašel až příliš daleko a Chrissy byla nucená reagovat. „Škoda, že nehraješ hokej, natrhnul bych ti tu tvou špinavou pr*el,“ vzkázal jí hater na Twitteru.

Modelka jeho tweet sdílela s odpovědí: „Hooo, chlapče, jaké zvrácené potřeby!“ Trollení ale nepřestalo a jiný uživatel si ji pro změnu dobíral za to, že ji tweety urážejí. „Vypadám, že jsem uražená? Protože nejsem. I když ten muž vyhrožuje těhotné ženě, že jí rozseká pr*el, tak nejsem uražená. Muži jako ty jsou zkázou vesmíru,“ reagovala Teigen.

Další uživatelka se pro změnu divila, že má Chrissy čas řešit takové věci s obyčejnými lidmi, kteří na její život nemají žádný vliv. „Trávím svůj čas celkem efektivně. Řídím několik firem, starám se o děti a vedu hezký život. Také s tím svým můžeš naložit, jak chceš, a přestat mě sledovat. Nebo mi řekni, jak mám reagovat a odpovídat na výhrůžky,“ odpověděla modelka.

Chrissy ještě několik dalších rýpalů vyzvala, aby ji přestali sledovat. Řada fanoušků se jí ale zastávala a pohoršovala se nad tím, jak se k těhotné modelce chovají. „U mužů mě už nic nepřekvapí,“ napsala nakonec Teigen.

Chrissy minulý týden oznámila, že čeká třetího potomka s manželem Johnem Legendem. Zatímco dvě první děti Lunu (4) a Milese (2) počala za pomoci asistovaného oplodnění, tentokrát se jí podařilo otěhotnět přirozenou cestou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám