Hlavní obsah
Článek

Emma Smetana (36) na sociálních sítích avizovala, že navštíví premiéru filmu Šarlatán, ve kterém v hlavních rolích excelují otec a syn Ivan (59) a Josef (19) Trojanovi. Zdá se, že film ji nadchl a mladšímu z hereckého klanu Trojanů se rozhodla po promítání pogratulovat osobně. Na afterpárty se moderátorka s Josefem zapovídala a v konverzování nepřestali ani po společném opuštění Lucerny.

I po zbytek večera si měli co říct, nejsou si zas tak cizí. Bývalá moderátorka Televizních novin si od mladšího herce půjčila sako na zahřátí, uvelebili se na zídce, nebránili se milým dotykům a objetí, Emma si na rameno sympatického mladíka na chvíli položila hlavu.

Po sérii těchto snímků okamžitě vyvstaly spekulace, zda mezi moderátorkou a hercem nemůže být něco víc než jen pouhé přátelství. Snažili jsme se proto spojit s Emmou Smetanou, stejně tak i s jejím partnerem Jordanem Hajem, který se co nevidět bude pravidelně objevovat na televizních obrazovkách v show Tvoje tvář má známý hlas. Ani jeden se prozatím k situaci nevyjádřil.

Reklama

Další články

Načítám