Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Candice Accola King (33) se v nejnovější epizodě svého podcastu Directionally Challenged svěřila, že s manželem Joem Kingem (40) čekají přírůstek do rodiny. Candice proslula rolí Caroline v seriálech Upíří deníky a The Originals.

„Ještě jsem se s tím v našem podcastu nesvěřila, ale jsem těhotná. Kocour je v troubě. Jsem něco málo přes pátý měsíc a kvůli karanténě je to rozhodně nová zkušenost,“ prozradila v podcastu.

Vysvětlila, že každý den znepokojeně pročítala zprávy a pak musela dlouho sedět a ujišťovat se, že jsou s miminkem v pořádku a v bezpečí a všechno bude fajn. Až nyní se konečně opravdu cítí dobře.

„Teď už se o tom nebojím mluvit,“ doplnila. Herečka má s kytaristou skupiny The Fray dceru Florence (4), Joe má pak ještě dvě starší dcery z prvního manželství. Pár se zasnoubil v roce 2013 po třech letech vztahu. Vzali se rok poté v New Orleans.

Reklama

Další články

Načítám