Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Show Tvoje tvář má známý hlas ještě nezačala, ale nejstarší mužský soutěžící nadcházející řady už se svléká a převádí své tělo... Moderátor Bořek Slezáček (56) ukázal, na co se televizní diváci mohou těšit.

Slezáček na sobě za poslední půlrok neuvěřitelně zamakal. Pryč jsou povolené břicho a bicepsy, Bořek má zpět štíhlou a pevnou postavu.

„Tenhle striptýz do trenýrek s tygrem proběhl v rámci natáčení proma na Tvář. Jsem tam nejstarší, takže mě sice překvapilo, že to padlo na mě, ale zaskočen jsem nebyl, neb jsem celou koronu doma cvičil, abych vyplnil čas, který najednou byl. Já sice sportuju vlastně pořád, ale to jaro jsem ještě dost přitlačil. Ale už to nejde tak snadno jak zamlada,“ říká Bořek, který letos oslavil 53. narozeniny.

Bořek držel i velmi přísnou dietu. „Loni v prosinci jsem se totálně vyžral bagetami z benzinek a oslazenými mléky. Obě ta svinstva bych okamžitě dal na seznam zakázaných látek, hned vedle drog, ze kterých se, ať jim nekřivdím, aspoň netloustne. Takže jsem se v půlce února trochu hecnul,“ prozradil Slezáček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám