Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Děti na premiérách filmů, jež nejsou přímo určené malým divákům, většinou nepotkáváme. Tentokrát se ale dětské žvatlání ozvalo během proslovu delegace před premiérou Šarlatána. Režisérka snímku Agnieszka Holland se ale nezlobila, jednalo se o dcerku jednoho z hlavních hrdinů filmu Juraje Loje, dvouletou Leylu.

Herce do kina Lucerna kromě holčičky doprovodila také jeho dlouholetá partnerka, herečka Zuzana Kanócz, kterou si diváci mohou pamatovat z filmu Román pro ženy nebo ze seriálu Labyrint. Pár vychovává ještě čtyřletou Izabellu a šestiletého Lucase.

Pro Juraje Loje je hlavní role ve snímku Šarlatán první velkou příležitostí v českém filmu. Zajímalo nás proto, jestli mají s partnerkou ambice prosadit se v Česku více, případně jestli se u nich projevuje zdravá konkurence.

„Bereme to jako součást naší práce. Tím, že jsme oba herci, tak si oba fandíme, držíme si palce a pomáháme si. Jsem šťastný za její úspěch a ona za můj,“ řekl Super.cz Juraj Loj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám