Hlavní obsah
Článek

Dvacetiletá herečka Aneta Krejčíková, kterou doposud znali hlavně diváci seriálu Ulice, dostala roli v celovečerním filmu. Musela ale přinést značnou oběť. V sociálním dramatu Poupata dostala za úkol předvést žhavý striptýz.

A to navíc v žádném pěkném prostředí, ale ve venkovské hospodě. "Když jsem přijela před striptýzem ráno na plac, vykouřila jsem asi krabičku cigaret a kopla do sebe tři panáky rumu," svěřila Aneta.

"Lidi kolem mne mi hodně pomáhali, cítila jsem se tak, jak jsem měla. Když se dokončil záběr, měla jsem třes v celém těle," prozradila půvabná blondýnka. "Vzhledem k tomu, že ale měla má nahota své podstatnění, brala jsem to tak," dodala.

Studentka hudebně-dramatického oboru Pražské konzervatoře už má za sebou role v pohádce Dešťová víla, objevila se v seriálech Kriminálka Anděl a Boží pole a jako teenagerka ještě v televizním filmu Zastřený hlas.

Novinková Poupata, která právě přicházejí do kin, jsou hodně depresivní snímek a ve stejném prostředí se i natáčelo. "Malá vesnice, kde všichni o sobě vědí všechno, jedna hospoda, jedny potraviny, všudypřítomný smrad," vzpomínala Aneta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám