Hlavní obsah
Článek

Herec David Gránský (32) šel za kmotra posledního klipu Lucie Vondráčkové (44) k písni Růže. A sám s ní nedávno také videoklip natáčel. Přiznal nám ovšem, že z toho měl původně strach. Hráli totiž pár a herec se obával, že bude znát dvanáctiletý věkový rozdíl mezi nimi.

"Ona byla tak trochu mým dětským idolem, viděl jsem její Marmeládu což byla její prvotina. Takže když jsem dostal nabídku s ní točit, říkal jsem si: No, v páru s Luckou Vondráčkovou? Tam už je nějaký věkový rozdíl. A pak v osm ráno vylezla nenalíčená z auta, je fakt přirozeně krásná a na těch záběrech, co jsem viděl, vypadá na šestnáct. Úplně mě překvapilo, jak to šlo typově dohromady a vypadali jsme jako vrstevníci," řekl Super.cz.

I jinak ho natáčení bavilo. "Rozuměli jsme si jak osobně, tak profesně. Tenhle klip je z 1. světové války, celý den jsme běželi lesy, polemi a loukami a utíkali před německými vojáky. Byla to hrozně zajímavá zkušenost. Stříleli jsme ze zbraní, na nás stříleli, byla tam i různá obrněná vozidla. Pro mě to byl velký zážitek. Jako herci jsme lační po takových tématech, protože pořád hrajeme ty komedie, romantiku, dělám seriál z lékařského prostředí. Kdyby se točil remake Na západní frontě klid, hned bych šel na casting," svěřil.

Reklama

Další články

Načítám