Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se zpěvákem Pepou Vojtkem (58) jsme se potkali po dlouhé době díky tomu, že si zahrál ve videoklipu rockové kytaristky Terezy Rays, která vystupuje pod jménem Electric Lady. Hraný klip, kde ztvárnil politika rozhazujícího peníze, pro něj prý byl osvěžující, protože s kapelou Kabát mají klipy obvykle sestříhané z pódiových vystoupení.

Těch se ovšem letos fanoušci populárního seskupení vůbec nedočkají. Kabáti hrají na velkých pódiích, což není kvůli zavedeným restrikcím možné. "S koncertováním je to nula. To je dané situací. Celé turné jsme odložili na rok 2021, to už snad bude průchozí. S tím, že nemůžeme hrát live, nic nenaděláme," krčil rameny Pepa.

Fanoušci ale úplně zoufat nemusejí. "Řekli jsme si, že všechnu energii věnujeme na dodělání nového cédéčka, abychom lidi nenechali úplně bez Kabátů a nemysleli si, že jsme pomřeli nebo se na to vykašlali. Snad to stihneme vydat do Vánoc," slibuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám