Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Úplně bez varování oznámili Chrissy Teigen (38) a John Legend (41), že čekají další přírůstek do rodiny. A fanoušci šílí. Zpěvák zveřejnil videoklip k nové písni Wild, v němž si zahrála Chrissy i jejich děti Luna (4) a Miles (2). V klipu je vidět modelčino rýsující se bříško, ta ho pak ještě pořádně předvedla ve svých Instastories.

Chrissy Teigen předvedla těhotenské bříško.

Pupík vynikl i v Johnově klipu k písní Wild.

Hvězdný pár nikdy nemluvil o dalším rozšiřování rodiny, modelka podstoupila v minulosti dvakrát asistované oplodnění, protože s početím měla problémy. Na svých sociálních sítích byla s fanoušky vždy velmi sdílná a transparentní. A to, co se týče početí, těhotenství, porodů, ale v poslední době také svých nedostatků.

Chrissy, která si nechala před deseti lety vpravit prsní implantáty, si postěžovala, že její prsa nejsou po dětech, co bývala. A tak si silikony nechala nedávno vyndat. Předvedla je poté hrdě několikrát v plné kráse. Teigen patří k nejvlivnějším lidem na sociálních sítích, dokonce se jí přezdívá královna Twitteru. Nebere si totiž ani trochu servítky, sám prezident Trump ji v minulosti označil za prostořekou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám