Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jodie Turner-Smith (33) zavzpomínala na svůj porod pro zářijové číslo britského Vogue. Manželka Joshuy Jacksona (42) rodila během pandemie koronaviru doma. Holčička Janie se jim narodila v dubnu. K domácímu porodu se rozhodli už před propuknutím pandemie, z porodu v nemocnici měli strach. Dle statistik je v USA riziko porodů s tragickými následky u černošek třikrát vyšší než u bělošek.

Modelka tak rodila doma ve vaně, kde ji manžel zvěčnil. Téměř umělecký snímek zaujal i módní magazín a použil ho v novém čísle. „Někdy přemýšlím, jak jednou budu popisovat dceři, co to obnášelo narodit se v roce 2020. Pandemie, historické události, sociální nepokoje a mezi tím já-prvorodička, která dělá, co může,“ svěřila magazínu.

Modelka také mluvila o své poporodní postavě. Přiznala, že byla naivní, když si myslela, že zpátky do práce naskočí měsíc po porodu. „Cítila jsem tlak, který je občas vyvíjen na prvorodičky, aby se dostaly rychle zpátky do formy a měly okamžite dokonalou figuru, na které není ani památky po těhotenství,“ přiznala. Dnes se své naivitě směje.

Jodie a Joshua randili od roku 2018, v prosinci 2019 se vzali. Jodie nesčetněkrát chválila manžela za jeho podporu v průběhu těhotenství. Uvedla, že si dobře uvědomuje, jaké má štěstí. Oba rodiče totiž vychovaly svobodné matky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám