Hlavní obsah
Článek

Sedmá řada show Tvoje tvář má známý hlas bude plná hvězd. V soutěži se do světových i tuzemských ikon populární hudby promění Bára Basiková (61) a Martin Schreiner, který v poslední řadě SuperStar skončil na třetím místě.

Bára Basiková sledovala Tvář od samého začátku a byla vždy její velkou fanynkou: „Myslím si, že je to dobrá zábava a skvělá show. V každé řadě jsem měla nějakého kamaráda, který mi vyprávěl o tom, že je to jako tábor. Doufám, že i ta naše parta bude bavit diváky,“ řekla zpěvačka.

Bára bude mít navíc fanoušky a možná i kritiky přímo ve své rodině: „Děti show sledují a určitě mi budou fandit.“

Martin Schreiner je znám ze SuperStar.

Po boku ostatních účinkujících se objeví i Martin Schreiner ze SuperStar. „Když přišla nabídka na účinkování v Tváři, tak jsem byl moc šťastný. Byl to takový můj tajný sen.“

Martin se na show velmi těší, ale samozřejmě je i lehce nervózní. „No docela se bojím napodobování žen, doufám, že to alespoň trochu zvládnu,“ přeje si.

V Tváři se objeví také herečka Erika Stárková (39) známá ze seriálu Most! a frontman skupiny Lake Malawi Albert Černý (34). Tvoje tvář má známý hlas startuje na Nově 5. září.

Reklama

Další články

Načítám