Hlavní obsah
Článek

Po proměně v ženu našla transgender Jessica Alves (40) konečně štěstí. Nyní se hodlá zaměřit na nalezení lásky a potenciálního otce pro své dítě. A s hledáním by jí měla pomoct vlastní reality show Love Me Gender: Everyone Deserves A Bit Of Love In Life.

„Každý si zaslouží mít v životě lásku a já potřebuji v tomto odvětví trochu pomoct. Je to jiné randit jako žena,“ řekla DailyMailu. „Mluvím šesti jazyky, takže budu cestovat do různých zemí, kde se domluvím. Včetně Británie, Itálie, Španělska, Německa, Francie, Spojených států, Brazílie a Nizozemska,“ popsala, na co se diváci mohou těšit.

„Vyberu si ty nejlepší nápadníky z každé země a přivezu je všechny do velké vily na ostrově, kde si vyberu vítěze. Možná se v show vdám, když potkám toho pravého. Doufám, že bude sdílet můj sen založit rodinu,“ doplnila. Už v minulosti se zmínila, že by se v brzké době ráda stala matkou.

Pořadem chce Jessica dokázat, že i transgender ženy, jako je ona, mohou randit s heterosexuálními muži. S producenty pořadu bude pečlivě vybírat kandidáty. Po proměně v ženu se Jessica, dříve známá jako živý Ken Rodrigo, nezdráhá předvádět své umělé křivky v plavkách. Uvidíme, jestli na ně někoho uloví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám