Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Ed Sheeran (33) se podle zdrojů britského deníku The Sun stane brzy otcem. Jeho manželka Cherry Seaborn (28) by dokonce měla porodit za několik týdnů, těhotenství pár v průběhu světové pandemie koronaviru úspěšně tajil.

„Karanténa byla skvělou výmluvou k tomu držet se stranou, ale jak se blíží porod a jejich nadšení roste, začali se svěřovat rodině a přátelům,“ uvedl zdroj s tím, že se pár miminka nemůže dočkat, ale přáli si věci držet pěkně pod pokličkou.

Miminko by mělo přijít na svět koncem léta, ale pár se zatím k věci nevyjádřil, ani těhotenství nepotvrdil. Ed koncem minulého roku oznámil, že si udělá delší pracovní pauzu, aby se věnoval cestování a soukromému životu.

Sheeran a Seaborn se poznali už na škole, ale pak se jejich cesty na nějaký čas rozešly. Ve vztahu jsou pět let, ale soukromí si zpěvák velmi bedlivě střeží. Až loni v létě potvrdil, že se před Vánoci 2018 s Cherry vzali. Zásnuby oznámil na Instagramu rok předtím.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám